AB Karl Hedin köper Mabemas GPV för automatiserad travmätning

AB Karl Hedin Sågverk Krylbo är Sveriges största producent av klentimmer. Det sortiment man förädlar kallas Krylbokubb är ett klentimmersortiment i standardlängden 3,05 m.

”Mabemas GPV för automatiserad travmätning har den påvisat bästa mätnoggrannheten av både m3fub och diameterfördelning vilket är det enskilt viktigaste faktorn för att vi ska känna oss trygga med virkesflödena utöver den övriga rationalisering som automatiserad travmätning innebär. ”
-Johan Sundin, AB Karl Hedin

”Vi är mycket glada över att AB Karl Hedin valt vår produkt för automatiserad travmätning till kubbsågverket i Krylbo. Det är ännu en bekräftelse på det hårda arbete vi lagt ned för att ha en hög mätnoggrannhet tillsammans med tillgänglighet och flödeshantering i toppklass.”
– Magnus Lundberg, VD, Mabema AB

Fler nyheter

RobotVision Workshop

På grund av rekordstort intresse för vår workshop i RobotVision, med fokus 3D-applikationer, så...