Bildbehandlande Mjukvaruutvecklare

Letar du efter ett högteknologiskt ingenjörsjobb där du får jobba med projekten hela vägen från förstudie till idrifttagning? Vi letar efter dig som brinner för bildbehandling och mjukvaruutveckling, gärna med inriktning mot machine learning. Du kan vara erfaren ingenjör men nya talanger är också välkomna att söka.

Om tjänsten

Din främsta uppgift som mjukvaruutvecklare är att arbeta med utveckling av våra produkter och tjänster. Du kommer även få chansen att delta i projekt från förstudie till att produkten driftsätts på plats hos kund. Projekten innefattar arbete med världsledande mjukvara inom machine vision och inkluderar såväl traditionella bildbehandlingsverktyg som deep learning och AI.

Vi arbetar med uppgifter av varierande komplexitet vilket ger dig stimulerande arbetsuppgifter oavsett om du är erfaren eller ny i din yrkesroll. Våra ingenjörer har lång erfarenhet av bildbehandling och du kommer att ha stor möjlighet att utvecklas tillsammans med dina nya kollegor.

Din profil

Det spelar ingen roll om du är erfaren ingenjör eller precis har tagit din examen. Vi ser högre värde i att du är rätt person än att du har rätt utbildning men exempel på lämplig utbildningsbakgrund är civil-/högskoleingenjör inom teknisk fysik, data- eller elektroteknik. Du har kompetens inom bildbehandling och programmeringskunskaper i .NET, C# och/eller C++. Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i din roll. Du behöver inte kunna allting från början, men du ska ha en vilja att lära dig. Som person tror vi därför att du som söker är kommunikativ, strukturerad och lösningsfokuserad. Samtidigt krävs det också att du är självgående och självständigt driver dina projekt framåt.

Om oss

Mabema är Sveriges ledande leverantör av visionsystem till industrin. Med kamerateknik och avancerad bildbehandling som gemensam nämnare bedriver vi verksamhet inom fem olika affärsområden; RobotVision, Vision, Ammo, Nuclear och Wood. Vi hjälper företag att höja produktionskvalitén och produktiviteten samtidigt som kostnader för fel och reklamationer minskar. Många av våra kunder återfinns bland Sveriges ledande företag inom tillverkande industri, i branscher som exempelvis fordon, verkstad, medicin och livsmedel.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och variationsrikt jobb i en relativt liten men väl fungerande organisation med stor innovationslust. Beslutsvägarna är korta och vi värdesätter att ha kul på jobbet. Under våren 2022 flyttar vi in helt nya och fräscha lokaler i västra Linköping.

Övrig information

Placeringsort: Linköping
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Övriga krav: Körkort B

Ansök idag

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Eventuella frågor skickas till christian@mabema.se