Vi söker Applikationsingenjör!

Som applikationsingenjör kommer du att arbeta med världsledande visionteknik och ansvara för att genomföra visionprojekt åt Mabemas kunder. Dina arbetsuppgifter kommer sträcka sig över hela processen, från utvärdering av kundbehov, tester och utprovning till det att projektet genomförs och driftsätts på plats hos kund. Du kommer att arbeta med programmering av utrustning, installation och slutligen igångkörning av våra olika system hos kunderna. Under hela processens gång kommer du att ha nära kontakt med kunden. Till din hjälp kommer du ha möjlighet att använda dig av världsledande mjukvara inom machine vision inkluderande såväl traditionella bildbehandlingsverktyg som deep learning/AI.

Vi söker dig som har:
  • Automationsteknisk utbildning
  • B-Körkort
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Vilja att lära sig och gärna tar sig an nya utmaningar
Vi ser det som meriterande om du har:
  • Praktisk och teoretisk erfarenhet av olika typer av utrustning inom automation
  • Erfarenhet av robotprogrammering

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är lösningsorienterad, kommunikativ och strukturerad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Ansök genom att skicka CV och ditt personliga brev till career@mabema.se, märk mailet med ”Applikationsingenjör”. Ansökan behandlas löpande.

Fler nyheter

AB Karl Hedin köper Mabemas GPV för automatiserad travmätning

AB Karl Hedin köper Mabemas GPV för automatiserad travmätning

Mabemas GPV för automatiserad travmätning har den påvisat bästa mätnoggrannheten av både m3fub och diameterfördelning vilket är det enskilt viktigaste faktorn för att vi ska känna oss trygga med virkesflödena utöver den övriga rationalisering som automatiserad travmätning innebär.

RobotVision Workshop

På grund av rekordstort intresse för vår workshop i RobotVision, med fokus 3D-applikationer, så...