RobotVision

Din kompletta verktygslåda för visionbaserad materialhantering

RobotVision – Robotguidning som fungerar.

RobotVision är nyckeln till en effektiv och lönsam materialhantering och maskinbetjäning. Våra produkter är väl beprövade och används idag i över 100 robotceller hos tillverkare inom industrin för plock i 2D och 3D. 

RobotVision är en komplett verktygslåda för visionbaserad materialhantering. Produkterna är var för sig världsledande i termer av användarvänlighet, teknikhöjd, prestanda och pris.

Samtliga produkter inom RobotVision är i första hand ämnade för palltömning och fungerar med de ledande sex robotfabrikaten. Bin Picker är vår huvudprodukt för plock av helt osorterat gods direkt ur pall med full 3D. Finder är vår storsäljare för plockning av detaljer i 2D och Finder Stereo är en kostnadseffektiv lösning för plockning av detaljer som ligger lager-på-lager.

För rör- och stångplockning erbjuder vi en unik 3D-produkt, Tracker.

Mabema samarbetar med utvalda ledande robotintegratörer som erbjuder helhetslösningar där RobotVision är en viktig hörnsten.

BinPicker

För robotguidning och plockning av osorterat gods direkt från pall (bin picking).

Tracker

Plock av rör, stänger och axlar som ligger i på varandra i rack eller pallar.

Finder

Lösningen för bin picking där detaljerna ligger i ett och samma plan.

Rådgivning: RobotVision

Vi erbjuder alla kunder fria förstudier i vårt välutrustade testcenter. Få råd vilken produkt som lämpar sig bäst genom att ringa 073-515 37 11 eller skicka oss ett mail.

Utbildning: RobotVision

Under en heldag kommer du få en presentation av systemet samt praktiska övningar för en grundläggande förståelse och hantering.

Nästa kurstillfälle: 15 oktober

Support & service

Serviceanmälan: +46 (0) 735 15 37 59
E-post: support@mabema.se

Vill du teckna ett supportavtal. Klicka här.

Om mabema

Baserat på visionteknik levererar vi kompletta system som löser uppgifter såsom robotguidning, bin picking och inspektion. Vi kan även leverera nyckelfärdiga maskiner och automation med hjälp av ett brett och väl fungerande nätverk av samarbetspartners.

Utöver detta åtar vi oss gärna uppdrag såsom förstudier, service, underhåll, konsultuppdrag och utbildningar samt levererar komponenter och reservdelar. Kontakta oss.