Marknadens mest flexibla robotguidningssystem.

Produkterna inom FINDER-familjen erbjuder robotbaserade visionlösningar för materialhantering, maskinbetjäning och pressautomation. I produktions­miljöer med krav på förbättrad kvalitet och konkurrenskraft gör FINDER det lätt för roboten att plocka rätt, vilket leder mindre risk och högre lönsamhet i automationsprojekten. FINDER levererar snabba och säkra positioner, i två eller tre dimensioner, för gods och produkter i pall eller på transportband.

FINDER är det mest flexibla visionsystemet på marknaden och möjliggör användning av upp till åtta kameror i samma system. 2D-, Stereo- och 3D-kameror kan användas i kombination, och ett system kan betjäna flera robotar. Oavsett applikation har FINDER samma användarvänliga gränssnitt.

Högspecialiserade anpassningar kan göras via skriptning. Alla våra FINDER-produkter inkluderar robotkommunikation, kalibreringsprotokoll och exempel på robotprogramkod.

Robotguidning innebär att FINDER lokaliserar definierade produkter i en kamerabild. Beroende på kameratyp kan bilden vara i 2D eller 3D. FINDER sänder produkternas positioner, kalibrerade och i robotens koordinatsystem, till roboten.

Rådgivning: FINDER

Få råd vilken produkt som lämpar sig bäst genom att ringa 073-515 37 11 eller fylla i formuläret genom att klicka nedan.

Utbildning: Robot Vision

Under en heldag kommer du få en presentation av systemet samt praktiska övningar för en grundläggande förståelse och hantering.

Kontakta oss för nästa kurstillfälle.

FINDER-familjen

FINDER 2D

Den bästa lösningen för traditionell robotguidning som ger snabba och exakta resultat.

Läs mer om FINDER 2D här.

FINDER Stereo

Marknadens snabbaste och mest kostnadseffektiva lösning för konturbaserade 3D-applikationer där höjden beräknas och skickas till roboten.

Läs mer om FINDER Stereo här.

 

FINDER 3D

Marknadens mest kompletta, flexibla och användarvänliga robotguidningssystem för plock där kravet är en full 3D-koordinat.

Läs mer om FINDER 3D här.

 

FINDER Tubes

Världsklassig lösning för plockning av rör, axlar och stänger som ligger orienterade i racks.

Läs mer om FINDER Tubes här.