Mabema Visionteknik

Med vision mot noll fel

Visionsystem för inspektion.

Med hjälp av visionteknik kan man öka såväl produktivitet som produktkvalitet för att i slutändan nå en bättre ekonomi. Visionsystem kan till exempel lösa monotona arbetsmoment såsom kvalitetsavsyning och produktionsövervakning. 

Som systemintegratör av visionsystem erbjuder vi kostnadseffektiva helhetslösningar inom automatisk avsyning. Med visionsystem kan man göra allt från enkel kontroll av närvaro/frånvaro till detektering och verifiering av svåra mönster och komplicerade strukturer. Med ett visionsystem ges möjlighet att automatisera ett flertal kritiska delar i en produktionskedja. Vi använder oss av såväl traditionell visionteknik som det senaste inom Deep Learning / AI. 

Vi levererar i första hand kompletta visionsystem med funktionsåtaganden men kan även leverera nyckelfärdiga maskiner. Det senare med hjälp av ett brett och väl fungerande nätverk av samarbetspartners. Utöver detta åtar vi oss gärna uppdrag såsom förstudier, service, underhåll, konsultuppdrag och utbildningar samt levererar komponenter och reservdelar.

Ammunition AAI

För inspektion av hylsor och patroner.

Kundanpassat visionsystem

Hitta din egen kundunika lösning med visionsystem.

Detektering av Gjutporer

En flexibel lösning för detektering av gjutporer.

Rådgivning: Vision

Få råd vilken Vision-produkt som lämpar sig bäst för dig genom att ringa 073-515 37 13 eller skicka oss ett mail.

Utbildning: RobotVision

Under en heldag kommer du få en presentation av systemet samt praktiska övningar för en grundläggande förståelse och hantering.

Kontakta oss för nästa kurstillfälle.