Utbildning

Mabema erbjuder två olika utbildningar inom Robot Vision, FINDER Basic och FINDER Sales. Utbildningarna är för dig som vill få större förståelse för vår produkt FINDER, oavsett om du är tekniker, programmerare, säljare eller projektledare. Läs mer om de olika kurserna och anmäl dig nedan.

Lunch ingår i både FINDER Basic och FINDER Sales. Kontakta training@mabema.se vid frågor så återkommer vi så snart vi kan.

FINDER Basic

Här visar vi hur FINDER konfigureras och används i olika applikationer där produkterna ligger strukturerat. Den här träningen är den första nivån för våra partners tekniker och programmerare, och den passar också för intresserade projektledare och säljare. Utbildningen sker i vårt alldeles egna Robot Center i våra lokaler i Jägarvallen.

Utbildningsdator tillhandahålls av Mabema.

FINDER Sales

Denna kursen är främst avsedd för säljare hos våra partners. Kursen ger grundläggande förståelse om FINDER och visionteknik i syfte att bättre kunna matcha kundens behov med rätt lösning till rätt pris.

”Ökad kunskap ger en ökad trygghet för både kund och leverantör”

Anmälan

Godkännande av personhantering

9 + 5 =

FINDER Basic Videoguider

Montage och uppstart

FINDER lokaliserar de produkter som ska plockas i en kamerabild, och ger deras positioner till roboten. Beroende på kameratyp kan bilden vara i 2D eller 3D. Här visar vi hur du monterar och startar upp FINDER 2D.

Ta en bra bild

För att får pålitliga plockkoordinater behövs bra bilder. Här visar vi hur du tar en bra bild med FINDER 2D.

Kalibrering

FINDER sänder produkternas positioner, kalibrerade och i robotens koordinatsystem, till roboten. Här visar vi hur du kalibrerar FINDER 2D.