Teknisk Säljare till vårt Robot Vision-team!

Inom vårt affärsområde Robot Vision erbjuder vi produkter och tjänster som gör att industrirobotar kan se och hitta detaljer som ska plockas och vidareförädlas. Vår produkt FINDER är användarvänlig och uppskattad hos partners och slutkunder. Den kan kommunicera med de vanligaste robotmärkena i branschen och löser allt från enklare 2D-baserade plock till mer avancerade applikationer med gods som ligger huller-om-buller. Vi har under åren installerat våra olika visionsystem hos över 700 olika kunder och idag är FINDER förstavalet när det kommer till robotguidning för flera stora industrikunder runt om i Sverige.

Mabema är ett relativt litet, innovativt företag med korta beslutsvägar och ett stort fokus på medarbetarna. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa med kollegor som är världsledande på det dem håller på med.

Ansvarsområden:

Som Teknisk Säljare hos oss på Mabema kommer du att ha en nyckelroll i att bygga och upprätthålla starka kundrelationer. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bl.a.:

  • Proaktivt identifiera och kontakta potentiella slutkunder i Sverige för att förstå deras tekniska behov och utmaningar för att få dem att välja FINDER för framtida automationsprojekt.
  • Presentera och demonstrera Finder och applikationer på ett övertygande sätt. Vår målsättning är att FINDER ska vara slutkundens förstahandsval när det gäller robotguidning.
  • I nära samarbete med våra partners skräddarsy lösningar som passar slutkundens unika behov och budget.
  • Följa upp på leads och säljcykeln för att säkerställa att projekt och affärer följs upp noggrant.
  • Upprätthålla en uppdaterad kunskap om våra produkter och teknologier.
Dina egenskaper och kvalifikationer:
  • För att vara framgångsrik i rollen så söker vi en person med följande egenskaper och kvalifikationer, i rangordning.
  • Erfarenhet inom teknisk försäljning med goda resultat
  • Stark förmåga att kommunicera tekniska koncept på ett enkelt och begripligt sätt.
  • Självgående och proaktiv med stort fokus på goda och långsiktiga kundrelationer.
  • Relevant erfarenhet från automation, robotik eller visionsystem.

Välkommen med din ansökan via mail till Mabemas VD Magnus Lundberg på magnus.lundberg@mabema.se. Bifoga ditt CV, personligt brev och referenser. Det går även bra att ansöka via LinkedIn.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Fler nyheter

AB Karl Hedin köper Mabemas GPV för automatiserad travmätning

AB Karl Hedin köper Mabemas GPV för automatiserad travmätning

Mabemas GPV för automatiserad travmätning har den påvisat bästa mätnoggrannheten av både m3fub och diameterfördelning vilket är det enskilt viktigaste faktorn för att vi ska känna oss trygga med virkesflödena utöver den övriga rationalisering som automatiserad travmätning innebär.

RobotVision Workshop

På grund av rekordstort intresse för vår workshop i RobotVision, med fokus 3D-applikationer, så...