Montörer till Mabema!

Är du en erfaren montör med en extra intresse för att bygga och driftsätta högteknologiska maskiner för den tillverkande industrin? Har du en teknisk bakgrund och vill vara del av ett framstående team? Då har du chansen att bli en värdefull medlem i vårt team på Mabema.

Om oss

Mabema är Sveriges ledande leverantör av visionslösningar för bland annat robotguidning och kvalitetsinspektion. Vi ser att allt fler företag inom tillverkningsindustrin väljer att automatisera sin produktion med hjälp av vision. Med vår breda kompetens inom kamerateknik, avancerad bildbehandling och automation hjälper vi företag att höja sin produktionskvalité och produktivitet samtidigt som kostnaderna för fel och reklamationer minskar. Våra kunder hör till Sveriges ledande företag inom tillverkande industri däribland fordons-, medicin- och livsmedelsbranschen. Vi erbjuder ett stimulerande och variationsrikt jobb i en organisation med korta beslutsvägar med stort utrymme för nya idéer och initiativ.

Om rollen

I rollen som Montör hos oss på Mabema får du en central plats i vårt team med flera viktiga ansvarsområden. Ditt arbete inkluderar maskinmontering enligt tekniska ritningar och detaljerade instruktioner, aktiv deltagande i driftsättning och testning hos våra kunder, samt ansvar för kvalitetskontroller av våra system. Du kommer att samarbeta nära vårt tekniska team och vara en viktig del av vår strävan efter kontinuerlig produktförbättring och optimering av produktionsprocesser.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av tillverkning och montagearbete samt har du teknisk kompetens, såsom en teknisk utbildning eller liknande erfarenhet är det meriterande. Då du kommer att samarbeta nära med kollegor och interagera med våra kunder är god kommunikationsförmåga värdefull. Eftersom dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande så är det fördelaktigt att du är en person som gillar att ha flera bollar i luften. Slutligen, en positiv inställning och engagemang för att leverera högsta kvalitet är centrala egenskaper som vi värdesätter hos våra anställda på Mabema.

Krav:
  • B-körkort
  • Svenska och engelska (tal och skrift)

 

Ansökan:

Vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du är lämplig för tjänsten till career@mabema.se.

Sista ansökningsdatum: 2023-10-29 (Ansökningar behandlas löpande)

Fler nyheter

AB Karl Hedin köper Mabemas GPV för automatiserad travmätning

AB Karl Hedin köper Mabemas GPV för automatiserad travmätning

Mabemas GPV för automatiserad travmätning har den påvisat bästa mätnoggrannheten av både m3fub och diameterfördelning vilket är det enskilt viktigaste faktorn för att vi ska känna oss trygga med virkesflödena utöver den övriga rationalisering som automatiserad travmätning innebär.

RobotVision Workshop

På grund av rekordstort intresse för vår workshop i RobotVision, med fokus 3D-applikationer, så...